Ex-tech søker en dyktig og engasjert Sales Executive til å bli med i teamet. Hos oss vil du oppleve en støttende og tillitsfull arbeidskultur, samt ha gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Våre ansatte beskriver arbeidsmiljøet som inkluderende, sosialt og livlig – det er alltid rom for humor og samarbeid!

Som Sales Executive vil du ha en nøkkelrolle i å være vår representant i markedet for skreddersydde løsninger til vår solide kundeportefølje. Vi mener at det finnes mange bedrifter der ute som vil dra nytte av våre innovative løsninger innen EX sone, og derfor trenger vi deg som er ambisiøs og seriøs når det kommer til salg og din karriere.

Å ha erfaring innenfor elektro er en fordel, men det er langt fra et krav. Vi tror på å bygge et mangfoldig team med ulike bakgrunn og kompetanse, så hvis du har lidenskapen for salg og ønsker å ta del i vårt spennende selskap, oppfordrer vi deg til å søke!

Vi pratet med noen ansatte om hvordan det var å jobbe i Ex-tech.

Halvard Bøe har vært i selskapet i 5 år. Han startet med å jobbe teknisk, og hadde et ønske om å utvikle seg. På veien til å i dag være driftsleder har han være både prosjektkoordinator og innom salg. Han beskriver ledelsen som opptatt av de ansatte og tilrettelegger for utvikling. Han beskriver arbeidsmiljøet som aktivt, kjekt, sosialt og mange kjekke utfordringer faglig. Halvard sitt ansvar er å levere effektivt og med topp kvalitet, med god margin på det som selges i selskapet. Han har et ønske om en selger inn på laget som er som er nysgjerrig, sosial og inkluderende. Han legger til at det gjør ingenting om det er en dame.

Det gir både inspirasjon og smil å prate med Ingulf Egeland, grunder av selskapet og en nestor innenfor Ex globalt. Han sier at «i enhver kundesituasjon skal vi modellere og utvikle en løsning som skal passe inn i et spesielt format. Det er litt som lego for voksne”, sier Ingulf. Med Ingulf og teamet finner du et særdeles kompetent og renommert team, som virkelig kjenner og kan Ex-industrien.

Din nærmeste leder vil være Ole-Theodor Berthelsen. Som tidligere fotballspiller har han mye konkurranseinstinkt, men det merker du ikke i teamet. Der er han lagspilleren, med tydelige mål, som ønsker sammen med andre å bygge et sterkt lag. Omsorgsfull, kunnskapsrik og tålmodig – i tillegg til at han er god til å være støttende i opplæring.

For mer informasjon se; https://zelekt.recman.no/job.php?job_id=336128

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.